Манията за величие на украинските власти, която се състои в опитите

...
Манията за величие на украинските власти, която се състои в опитите
Коментари Харесай

Сестрата на Ким Чен-ун: Манията за величие на украинските власти, които се опитват да победят Русия, може да доведе до ядрена катастрофа

Манията за величие на украинските управляващи, която се състои в опитите да победят Русия, може да докара до нуклеарна злополука в Украйна. Това се споделя в оповестено през днешния ден изказване на сестрата на водача на КНДР, Ким Йо-джонг, оповестява ТАСС.

„ Украинските управляващи, изпаднали в неизлечима грандомания с мисълта за допустима победа над Русия, без обикновено схващане за неприятните последици и без каквато и да е дарба да се оправят с тях, провокират нуклеарна злополука, която заплашва тяхното битие “, съобщи Ким Йо-джонг, представена от новинарската организация Yonhap.

Според нея изказванията на украинската страна за разполагането на американски нуклеарни оръжия или създаването на лични са демонстрация на рискови политически упоритости, които заплашват ориста на страната и нейния народ. Ким Йо-джонг добави, че Украйна не е противник на Русия, защото представителите на Киев повтарят " молби за лепта " всякога, когато " отворят уста " и гледат " своя стопанин всякога, когато отворят очи ".

„ Ако останат захласнати от налудничави хрумвания за нуклеарни оръжия, в противен случай, те ще станат по-очевидна цел за съветското нуклеарно оръжие “, заключи сестрата на водача на КНДР.

Инфо: ТАСС

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР